Teatrul C.I. Nottara, Promotorul Proiectului #REINVENT, situat pe Bulevardul Magheru, una dintre cele mai importante artere comerciale ale capitalei, a fost fondat în 1947, ca Teatrul Armatei, căpătând, apoi, drept patronimic, numele marelui actor român Constantin I. Nottara.
Datorită valorii echipei sale, Teatrul C.I. Nottara a reuşit să-şi atragă un public fidel fiind pe locul al II-lea în topul preferințelor spectatorilor bucureșteni și constituind un brand național. Fără a-şi nega vreo clipă caracterul popular, Nottara a reuşit să menţină, între cele peste 400 de titluri din dramaturgia română şi universală, propuse publicului de-a lungul celor 74 de ani de existenţă, un echilibru benefic între divertisment şi tematica filosofică, între râsul eliberator şi gravitatea problemelor existenţiale.
Teatrul C.I. Nottara a dobândit, de-a lungul anilor, numeroase premii naţionale şi internaţionale, reprezentând arta românească la mari festivaluri din lumea întreagă.
Din 2013 (cu o pauză de doi ani din cauza pandemiei) organizează Festivalul Internațional de Teatru Festin pe Bulevard. Cele 7 ediții ale evenimentului s-au bucurat de succes aducând un plus de imagine instituției.
Teatrul C.I. Nottara, este o instituţie publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului General și a Primăriei Generale a Municipiului București, funcţionând cu o echipă artistică, tehnică şi administrativă de 151 de angajați (dintre care 40 de actori, 2 regizori și un scenograf). În fiecare stagiune, repertoriul cuprinde în jur de 30 de titluri, jucate la Sala Horia Lovinescu (320 de locuri) şi la Sala George Constantin (între 80 și 120 de locuri, după caz);